Referenser

Klangresorna är märkliga och mäktiga upplevelser som renar och helar och inspirerar.
– Kerstin
Kändes jättebra efter massagen i söndags.
Det drar igång processer i min kropp.
– Anna

Mina kommentarer ang klangresorna.

Härliga tillfällen att sjunka djupt, djupt in i sig själv. Underbar känsla. Första resan blev så djupgående att jag somnade till en liten stund. Vaknade till som i trans som sedan hängde i till sena kvällen. Väldigt svår att komma ur, men ack så skön att vara i. Jag tillät mig att bara vara i den. Den andra resan inte fullt så djup att jag somnade, vilket var bra, men ändock tillräckligt djup. När du läste dina rader så fastnade vissa ord mer än andra. Jag fastnade vid dessa ord och försvann in i mitt inre och samtidigt som jag hörde de andra orden så gick det inte att ta fatt i dem eftersom jag var någon annanstans. Absurd och härlig, fantastisk upplevelse. Att vara samtidigt som att inte vara i en flummig verklighet. Det absolut skönaste är att bara få vara där, i alla ljuva klanger och ord, med allt som sker inom mig utan att döma eller bedöma och bara ta emot allt som kommer. Vaknade upp även andra gången som i trans som höll i sig en lång stund, en mycket behaglig känsla där jag känner att jag är ett med livet och accepterar allt som det är. Jag känner mig helt nöjd och tillfreds.

Jag ser med spänning framemot nästa resa …    Älskar de här stunderna …. får mig (oss) att må så bra.

– Evalena

Jag har aldrig känt mig så avslappnad, och det onda i höften var borta!

– Gertrud

Klang för kropp och kling för själ.
Slappnar av. Mår så väl.
Seglar bort – nån annanstans.
Kropp och själ blir i balans.
Klang för kropp och kling för själ.
Vi önskar dig allt väl.

– Kollegorna

En alldeles ny upplevelse av klangskålar från Tibet som stod utplacerade på kroppen medan terapeuten spelade på dem. Jag kunde känna vibrationerna genom mig. Det var skillnad på olika ställen, t.ex där jag opererat mig. Där var det stummare. Eftersom vi består av mer än 70% vatten var det en speciell upplevelse att bli ”genomvibrerad”. Jätteskönt. Kände mig balanserad efteråt, och magen kom igång väldigt bra! :-)

– Linda

… ”Klangmassage”. Här används tibetanska … , så kallade klangskålar, som placeras ut på kroppen. När terapeuten slår på dem fortplantas svängningen in i kroppen så att varendaste cell får en slags inre massage. Magiskt!

– spabanken.se

Det är som om man är i en annan dimension.

– Birgitta

…. ställde skålar på mig och vibrationen av skålarna gick in i min kropp…..husets hund tyckte det var mysigt så han la sig bredvid mig och somnade!
Han blev lugn, jag blev helt lugn kan man ha det bättre!

– Irén

Jag är helt övertygad om att mitt nackont skulle gå över om jag fortsatte med de här behandlingarna.

– Ted

Klangerna har gjort mig hel

– Margareta

Så vad tyckte jag då, jo när jag först kom in i rummet blev jag verkligen paff. Jag trodde att jag skulle bli masserad som ”vanligt”. Men när jag väl lade mig ner, slappnade av och massören satte igång var jag som fast. Har aldrig varit med om en sådan avslappnande massage. Det kändes verkligen som om vibrationerna gick in i kroppen och lade allt tillrätta. Jag kan varmt rekommendera denna form av massage till dig som bara vill stressa ner eller har ont. Har man något problemområde med smärta gör man en annan variant där man mer fokuserar på området.

– Linn

Blev avslappnad i nacken, något som aldrig händer annars med vanlig massage.

– Gia

Jag fortsätter gärna med klangmassagen. För mig kändes det bra. Jag kände mig pigg och alert resten av dagen. Klangmassagen går på djupet på ett sätt som man inte alltid kan förstå med intellektet och känslomässigt svarar man genom den inre frid och balans som efter hand inträder.

– Eleonor

Tack för en helt fantastisk klangmassage. Jag förstår inte alls hur jag skulle ha orkat dagarna som följde om jag ej fått ta del av detta. Verklig healing — tack.

– Maylie

I en tid av starka spänningar, såväl i våra privata liv som i samhället och världen i stort, är klangmassage en unik väg till inre och yttre harmoni, i en del fall som komplement till andra behandlingsmetoder. Den är en avspänningsväg för såväl spända muskler som vid lindriga depressioner och en hjälp att låta ett överaktivt sinne komma till ro. När hela personligheten är balanserad, öppnar klangerna klienten för möjligheten att få kontakt med sitt högre jag och till en större integration mellan personligheten och själen.

– VoxHarmonia